Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/ikas-isolering-blog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/ikas-isolering-blog.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/ikas-isolering-blog.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5760
Vælg en side

Isolering af tanke er ikke en opgave for hvem som helst. Det kræver en stor ekspertise at foretage de rette valg og lægge en arbejdsplan, så løsningen lever op til de krav der stilles – ikke bare fra bygherren men også fra lovgivningsmæssig side. Der stilles nemlig strenge krav til isolering, som alle skal overholdes til punkt og prikke.

Hvornår er der brug for isolering?

Tankisolering er nødvendig, hvis du har tanke og beholdere, der skal isoleres mod eksempelvis energitab, frysning, kondensdannelse og berøringsfare eller hvis tanken indeholder materialer, der kræver en given temperatur – for eksempel olie, der skal holdes flydende.

De enkelte behov stiller forskellige krav til isoleringsløsningen, og derfor findes der ikke kun én løsning, som kan bruges til alle opgaver. Hver enkelt opgave skal vurderes individuelt, hvilket gør arbejdet til et omfattende projekt, der kræver detaljeret planlægning, en god tidsplan og erfarne håndværkere.

Er du i en branche eller industri, hvor der bruges store tanke til opbevaring af eksempelvis råvarer, brændstof eller slutprodukter? Eller måske har virksomheden mindre tanke til midlertidig opbevaring af produkter og halvfabrikata? Uanset hvilke materialer eller produkter, der opbevares i tankene, så er det værd at overveje, om tankisolering kan hjælpe til at bibeholde de givne produkts egenskaber – og muligvis give omkostningsbesparelser på budgettet.

Hvad giver isoleringen?

Tankisolering har mange fordele, der rækker ud over at det åbenlyse, der er at optimere opbevaringen af dine materialer eller produkter. For eksempel kan du isolere mod energitab, hvilket vil føre til en stor reducering i varmetab og fordampningstab og i sidste ende give dig væsentlige omkostningsbesparelser.

Besparelser er altid velkomne, men et reduceret varmetab er ikke kun gavnlig for din økonomi – det er også en god måde at passe på miljøet på. Et lavere varmetab er nemlig også lig med et lavere CO2-emission, ligesom et reduceret udslip af farlige stoffer gennem fordampningen er gavnligt for miljøet.

Med isolering forhindrer du desuden, at tankene fryser til eller opvarmes af solens stråler, og du kan lettere holde en jævn temperatur i dit materiale.

En brandsikker isolering reducerer risikoen for at en brand uden for tanken kan antænde det produkt eller materiale du måtte opbevare i tanken, og samtidig beskytter denne type isolering mod berøringsfare, idet den minimerer tankens overfladetemperatur.

Brug for hjælp?

Står du med en tank, der skal isoleres, og kan du ikke rigtig finde hoved og hale i opgaven, så kontakt IKAS Isolering A/S, der har mere end 60 års erfaring med teknisk isolering, herunder tankisolering.

Virksomheden har gennem tiden udviklet unikke arbejdsmetoder og -teknikker, som har bevirket, at IKAS nu ligger sig i front på markedet både i Danmark og i udlandet. Du kan altså stole på deres grundige erfaring, og være sikker på at de angriber din opgave med passion og professionalisme. Uanset størrelsen og formen på din tank.

IKAS holder sig desuden altid opdateret på de lovmæssige regulativer, der skal følges, ligesom de tager højde for andre faktorer, som kan spille ind: for eksempel den ønskede temperatur i tankens indre, tankens placering og påvirkninger fra det omkringliggende miljø.